Vi øger trykket! For din og miljøets skyld

20 feb 2019

 

Ökad kompression för din och miljöns skull

Nu tager vi det næste skridt i miljøarbejdet ved yderligere at komprimere produkterne. I løbet af foråret øger vi komprimeringen af flere af vores produkter med op til 70 % – et arbejde, der både reducerer antallet af transporter og pladskravene og letter håndteringen af produkterne.

Paroc arbejder aktivt med miljøet, og effektiv komprimering af produkterne er en vigtig del af dette arbejde. Højt komprimerede produkter giver færre transporter og kræver mindre lagerplads hos både Paroc og kunderne. Derudover bliver produkterne lettere at håndtere og optager mindre plads ude på byggepladserne. 

"Dette er et igangværende arbejde, og jo mere vi kan komprimere vores produkter, jo mindre bliver miljøpåvirkningen under transport og oplagring. Og det er vigtigt for os. Nu tager vi det næste skridt og komprimerer op til 70 %," siger Lars-Erik Olsson, som er produktchef hos Paroc Bygningsisolering i Skövde i Sverige.

Udfordringen ligger i at fastholde produkternes høje kvalitet og samtidig sikre, at de stadig er nemme at bruge. 

"At komprimere produkterne er ikke svært i sig selv, men at øge komprimeringen og samtidig bevare produkternes unikke egenskaber og kvalitet er en udfordring. Derfor er vi glade for, at det nu er lykkes," slutter Lars-Erik Olsson.