Energikloge og brandsikre produktnyheder

21 apr 2017
Vi lancerer nu en række nye produkter på det danske marked. Som alle vores produkter, er disse lavet af brandsikkert stenuld som lever op til meget høje krav på alle parametre.

Isoleringspladen PAROC NRS 2t er fremstillet af ubrændbar stenuldsisolering med glasvlies på den ene side og anvendes som lydabsorberende fyldmateriale for at mindske luftlyden i mellemvægge, mellem gulvbjælker og i loftsbjælkelag.

Den anvendes også som lydabsorberende væg- og loftsmateriale i tekniklokaler samt p-kældre, hvor kravene til det visuelle indtryk er lave. 

Endvidere varmeisolerer pladen fremragende, idet den har en varmeledningsevne på bare 0,035 W/mK. Glasvliesen er naturfarvet med et hvid-gulligt udtryk.

Læs mere >> 

 

 

Med loftisoleringslamellen PAROC CGL 20cy er det let at isolere kælderlofter, skabe god lydabsorbering i lokalet og øge brandsikringen mellem etagerne. Limede lamelisoleringslag med affasede kanter giver struktur på underlaget til loftsfladen. Lamellens synlige overflade er grundmalet.

Læs mere >> 

 

 

Løsuld PAROC BLT 9 er ubrændbar stenuldsisolering, som er ideel til varmeisolering af loftsbjælkelag og skråtage både i forbindelse med nybyggeri og renovering. Isolering af loftet med Paroc løsuld er en effektiv metode til at sænke omkostningerne til opvarmning.

Læs mere >> 

 

 

 


Brandsikringspladen PAROC FPS 17 anvendes som brandsikring i stålkonstruktioner, skorstene, døre, varmefyr og ovne. PAROC FPS 17 har en densitet på ca. 170 kg/m3 og er ETA-godkendt til brandsikring af stålkonstruktioner.  

Læs mere >>