Kendte ansigter har fået nye positioner hos Paroc Danmark

01 sep 2016

Lasse Fröhlich er pr. 1. november 2015 tiltrådt som ny Sales Manager for Paroc Danmark, gældende for alle segmenter. Efter denne organisationsændring har ekstern salg således refereret til Lasse.

Pr. 1. juli 2016 har Lasse endvidere fået til ansvar, at lede den interne salgsafdeling.Lasse har været ansat hos Paroc Danmark siden 1. oktober 2014, hvor han har arbejdet med bygningsisolering og teknisk isolering samt akustik.

”Jeg glæder mig til at fortsætte det tætte samarbejde med vores kunder og i fællesskab opfylde de øgende krav til energieffektivisering og holdbart byggeri”, siger Lasse.

 

Marianne Bossen, Paroc DanmarkMarianne Bossen er pr. 1. august 2016 tiltrådt som Account Manager for facadeisolering og akustik. Marianne vil fortsæt supportere den interne salgsafdeling ved spidsbelastninger. 

 Marianne har været ansat siden 1. oktober 2000, og har igennem alle årene haft tæt kontakt til facade og akustik-kunder hos Paroc.

”Paroc satser på akustik, og med den store efterspørgsel på netop bedre lyd, glæder jeg mig til sammen med vores kunder at finde de bedste løsninger”, siger Marianne.