Paroc Panel System lancerer nye hjælpemidler til mere sikker og enkel montering.

17 apr 2015
Forbedring af arbejdssikkerheden og kvaliteten ved montering bliver stadig vigtigere i en effektiv byggeproces. Paroc tilbyder nu en række nye hjælpemidler, som bidrager til en mere sikker, hurtig og enkel montering af Paroc Panel Systems sandwichelementer.

Spændeværktøj
Spændeværktøjet gør det muligt at udføre hurtig og effektiv sammenspænding af to Paroc sandwichelementer i situationer, hvor elementernes egenvægt ikke er tilstrækkelig, f.eks. ved stående montering samt montering af underloft og tag. Værktøjssættet udlejes i sæt med to spændeværktøjer med 5 m vakuumslange med lynkobling samt en vakuumkompressor. Kontakt vores regionale salgskontor for at leje udstyret.

Sikkerhedsline med magnetlås
Sikkerhedslinen med magnetlås gør det nemt for installatøren hurtigt og enkelt at løsgøre sikkerhedslinen præcist, før elementerne kobles sammen. Noget, som ellers tager unødvendig tid. Sikkerhedslinen er udviklet udelukkende til brug sammen med Paroc Panel Systems løfteåget, der udlejes i sæt bestående af løfteværktøj, sikkerhedsline med magnetlås, løfteline og fleksline. Kontakt vores regionale salgskontor for at leje udstyret.

Regnbeskyttelse med magnetfæste
Parocs nye regnbeskyttelse er enkel og hurtig at anvende og sikrer, at sandwichelementernes vandrette uldkerne holdes tør ved pludselig regn, eller når installationsarbejdet afbrydes om aftenen. Regnbeskyttelsen er 0,4 meter bred med magnetfæste i begge sider og sælges i ruller med 6,5 meter.