Kom og mød os på IEX 2016!

04 maj 2016

Paroc Group viser sine tekniske isoleringer på IEX 2016, der er Europas førende messe for industriel isoleringsteknologi. Messen slår dørene op den 11. maj 2016 i Køln.

På Parocs stand handler alt om teknisk isolering. På 160 m2 finder du produkter og løsninger som f.eks. brandsikring til rørgennemføringer, stålkonstruktioner og ventilationskanaler samt rørsektioner med forskellige belægninger og forskellige typer maling.

"I år har vi fokuseret på "se og føle"-demonstrationer af vores produkter og løsninger," siger Claudia Beling, der er Parocs områdemarketingchef for Mellem- og Vesteuropa.

"Vi stræber efter at præsentere vores produkter inden for deres kontekst, da de viser Parocs tilgang til høj kvalitet i produktionen og implementeringen. Da vi forventer besøgende fra hele verden, har vi et multinationalt team på vores stand, som står klar til at give besøgende råd om vores produkter og løsninger."

Paroc inviterer også kunder til at komme med idéer eller designforslag til fremtidig isolering i en innovationskonkurrence. Vinderen får VIP-billetter til verdensmesterskaberne i nordisk skiløb, FIS Nordic World Ski Championships, i Lahti i 2017.

I løbet af de to dage forventer arrangøren af IEX-messen over 6.000 besøgende fra brancher som f.eks. isoleringsdistributører, isoleringsteknologi og -fremstilling, byggeplanlægning, anlægskonstruktion såvel som arkitekter, konsulenter og facility managere. Over 200 udstillere vil fremvise innovative løsninger inden for varmeisolering og brandsikring eller støjbeskyttelse.

Du kan finde Paroc i hal 8, stand 310.